Concurs cu povești vindecătoare- premii și mulțumiri
Provocarea cu povești vindecătoare a fost una cu câștiguri care nu pot fi măsurate. Am învățat din propriile greșeli scriindu-ne poveștile. Am arătat că oricât de mult ne-am strădui să nu greșim, uneori se întîmplă să greșim și asta nu înseamnă că suntem cei mai răi părinți din lume. Înseamnă doar că suntem oameni, avem limite, mai cedăm și că putem învăța gândindu-ne la ce putem face pentru a nu repeta greșelile.
Am pregătit și câteva premii pentru cititoarele care și-au deschis sufletul și au împărtășit poveștile lor vindecătoare.
Denisa, autoarea articolului Greutatile unei mame cu bebelus prematur. Sau cand se umple paharul este câștigătoarea prin tragere la sorți a concursului cu povești vindecătoare. (Mihai a ajutat cu alegerea câștigătoarei, după care a mâncat bilețelul cu numele ei, așa că n-am reușit să-l fotografiem și trebuie să ne credeți pe cuvânt).
Denisa va primi un exemplar al cărții Pedepsiți prin recompense scrisă de Alfie Kohn- o carte pentru părinți, bunici, profesori, manageri și pentru orice persoană interesată în dezvoltare personală și un volum din colecția Hoinari prin anotimpuri, o carte pentru orice vârstă, care poate fi citită în nenumărate feluri de către copii și părinți. Am scris aici și aici despre cartea aceasta.
Toate articolele primite au fost valoroase, au demonstrat curaj, implicare, cunoaștere de sine, dorința de a fi părinți mai buni.
Autoarele poveștilor :
Ce se întâmplă când unei palme peste față îi răspunzi cu un ‘Te Iubesc”
Ochii mari care vorbesc. Tu știi să asculți?
vor primi un exemplar din cartea “Parentaj sensibil şi inteligent” scrisă de Dr. Daniel J. Siegel
Povestea “Dar ce, eu v-am bătut pe voi?” este premiată cu un exemplar din cartea În căutarea sufletului Crăciunului, cu autoraful autorilor.
Iar povestea Părinți, nu tăiați aripile copiilor! este premiată cu un exemplar din cartea Tatăl celuilalt copil, scrisă de Parinoush Saniee.
Pe creștemoameni@gmail.com așteptăm un mesaj cu datele pentru livrarea cărților.
Citește și Nu ești ca soră-ta! sau Jumătatea mai mare, un articol cu o provocare cu povești despre relațiile între frați. Așteptăm poveștile voastre cu frați!
Sursa foto: aici
Leave a Reply